Over Tinus Smits

2e groep CEASE therapeuten gecertificeerd

4 en 5 september is de 2e groep van 62 homeopaten gecertificeerd voor het geven van de CEASE therapie. Na vijf volledige cursusdagen zijn zij klaar om de CEASE therapie correct toe te passen. Het aantal CEASE therapeuten is nu zo groot dat met een gerust hart het boek over de deze fantastische methode kan worden gepubliceerd zodat straks iedereen van de therapie gebruik kan maken. Heel veel succes gewenst aan de nieuwe therapeuten. U kunt hun adressen vinden op de website onder "Afspraak maken".

70 nieuwe CEASE therapeuten

Print | posted on Thursday, September 17, 2009 8:39 PM

Feedback

# re: 2e groep CEASE therapeuten gecertificeerd

left by Daan van der Meulen at 12/20/2009 6:26 PM Gravatar
Gefeliciteerd allemaal!
Comments have been closed on this topic.