Over Tinus Smits

Eerste groep CEASE therapeuten gecertificeerd

Felicitaties aan de eerste groep van 17 Nederlandse homeopatische artsen die de CEASE cursus succesvol hebben afgerond. Hun certificering staat er garant voor dat ze in staat zijn om de CEASE therapie correct toe te passen. Ze zullen met elkaar en met Tinus Smits in contact blijven om deze fantastische methode verder te ontwikkelen en samen de moeilijkste casussen op te lossen indien nodig. Het resultaat van alle behandelingen zal worden verzameld in een database om zo een goede analyse te kunnen maken van alle mogelijke oorzaken van autisme en andere gedragsstoornissen.

In September 2009 zal een tweede groep van 70 homeopaten de certificering afronden. Zij hebben reeds een 3 daagse cursus gevolgd in Mei van dit jaar en zullen in September de laatse 2 dagen doen.

CEASE Artsen

Print | posted on Monday, May 11, 2009 10:58 PM

Feedback

# re: Eerste groep CEASE therapeuten gecertificeerd

left by Daan at 12/20/2009 6:25 PM Gravatar
Gefeliciteerd! Ik wens jullie veel succes!
Comments have been closed on this topic.