Over Tinus Smits

Hooikoorts

Veel mensen zien met angst en beven de lente weer aankomen, terwijl het eigenlijk de mooiste tijd van het jaar zou moeten zijn: de prachtig ontluikende natuur en weer lekker buiten zijn, in de tuin werken of genieten van een terrasje in de zachte voorjaarszon. Integendeel de hooikoorts slaat dan bij veel mensen toe, met voortdurend niezen, jeuk, tranende ogen, slapeloze nachten, verstopte neus en een algeheel gevoel van malaise. In de homeopathie is daar voor 9 van de 10 mensen een goedkope en simpele oplossing voor, een Pxxxxx* KUUR. Hierin zijn alle pollen die er het hele jaar door in de lucht en in Europa voorkomen in verwerkt, en worden als homeopathische korrels onder de naam Pxxxxxx* op de markt gebracht.

Je hebt 4 verschillende potenties nodig, Pxxxxxx* 30K, 200K, MK en XMK (granulen).
Neem de eerste dag 2 korrels onder de tong van de 30K, de tweede dag 2 korrels van de 200K, de derde dag 2 korrels van de MK en de vierde dag 2 korrels van de XMK. Wacht dan een week het resultaat af. Is de hooikoorts nog niet helemaal verdwenen herhaal dan de kuur weer; als er na 4 kuren geen duidelijke verbetering optreedt hoort u bij de 10% die niet op de kuur reageren en zult u naar de homeopaat moeten die een specifiek, goed passend geneesmiddel voor u uitzoekt.

Deze simpele kuren hebben mensen die al decennia last hadden van hooikoorts prachtig genezen. Het leverde mij eens de titel van beste arts van Duitsland op bij een vrouw die ik niet kende, maar via mijn zoon de methode had gevolgd. Succes in elk geval. In mijn guestboek kunt u laten weten of de kuur bij u gewerkt heeft en geniet weer van het leven buiten.

* Deze tekst is gecensureerd door de Nederlandse overheid. De originele ongecensureerde tekst kan nog worden gevonden op web.archive.org.
Gecensureerde tekst: Pollen, pollens

Print | posted on Sunday, April 19, 2009 1:21 PM

Feedback

# re: Hooikoorts

left by Jochem at 4/25/2009 4:39 PM Gravatar
Beste dr Tinus Smits,

Ik zou heel graag de Pollens kuur uit willen proberen. Ik ben 4 apotheken in Zeeland af geweest maar het is nergens verkrijgbaar, noch te bestellen. Graag zou ik willen weten, waar de kuur wel verkrijgbaar is.

Met Vriendelijke groet,
Jochem Verwest

# re: Hooikoorts

left by Yannick Smits at 4/27/2009 4:17 PM Gravatar
Beste Jochem,

Deze kunt u bestellen bij:
http://www.natuurapotheekdynamis.nl/

Groeten,
Yannick

# re: Hooikoorts

left by Anja Baelemans at 5/14/2009 12:30 PM Gravatar
Ook wij bereiken goede resultaten met onze pollen. Uit onze eigen imkerij in de Sonora woestijn, ver weg van de luchtvervuiling waar de bloemen en planten het hele jaar groeien en bloeien.
Probeer ze gweoon eens uit, wij geven een maand niet tevreden geld terug garantie dus u heeft geen enkel risico. Op de website vindt u de bijenproducten in een aparte groep in een webshop. Wij bieden een snelle levering en een 30 dagen garantie.

# re: Hooikoorts

left by Gerard Blijdenstijn at 9/7/2009 4:15 PM Gravatar
Ik wil graag pollen gebruiken/proberen ivm met hooikoorst die ik heb, hoe kan ik eraan komen?

Groet,
Gerard Blijdenstijn

# reg. griep

left by j.deen at 10/14/2009 11:28 AM Gravatar
Sorry. Dit gaat niet over griep, ofschoon ik ook daan in geinteresseerd ben omdat ik ook dar aan lijd. Maar in Frontier Magazine las ik uw commentaar over de griep prik. U had het over gebruik van Influenzinum 200K en in geval van nood Oscillicoccinum. Waar kan ik hier meer over te weet komen, hoe te gebruiken en waar kan ik dat kopen?
Met vriendelijke groeten: J. Deen
Sluiswachter 4 1613 BL Grootebroek.

# re: Hooikoorts

left by Daan van der Meulen at 12/20/2009 6:31 PM Gravatar
Dit werkt echt super! Iets wat elke Homeopaat in huis zou moeten hebben. Ik heb er erg goede resultaten mee gehad. Een cliënt is nu van zijn inhaler af! Ik kan het iedereen van harte aanraden.

Ik heb het verkregen via: Ainsworths in Engeland. Deze verkopen erg fijnen homeopathische middelen.

# re: Hooikoorts

left by Erik J. at 1/4/2010 5:29 PM Gravatar
Ik ben via dit homeopatische middel van mijn hooikorst afgekomen! Ik heb er al sinds mijn kindertijd last van gehad. Erg mooi hoe de homepathie mij van mijn klachten heeft afgeholpen. Ik hoef nu ook me reguliere medicijnen niet meer te nemen. Dat vind ik toch wel heel erg fijn!

Bedankt voor deze informatie/methode ga zo door Tinnus!

# re: Hooikoorts

left by Sabine Gorski at 2/16/2010 11:41 AM Gravatar
Moet de cliënt hiervoor symptomen hebben of geef ik het preventief?

# re: Hooikoorts

left by Homeopaat te alkmaar at 4/25/2010 9:05 PM Gravatar
Zeer goede informatie! Echt het proberen waard!
Comments have been closed on this topic.