Over Tinus Smits

Varkensgriep

De preventie en behandeling van varkens griep (H1N1) met homeopathie volgt dezelfde methode als de eerder gepubliceerde informatie over vogel griep. lees verder...

Print | posted on Monday, May 04, 2009 12:01 PM

Feedback

# re: Varkensgriep

left by chris gerards at 8/7/2009 12:48 PM Gravatar
Dag Tinus.
Ik heb dit artikel eenmaal uitgeprint, en leen het uit aan mensen uit mijn omgeving (die een vraag hebben hieromtrent), om op mijn manier een positieve bijdrage te kunnen leveren aan de "hausse" op het vaccinatie-gebied.
Echter.... soms krijg ik mailtjes binnen van "goed-bedoelende anti-vaccinatie mensen", die de dubieusheid en misdadige praktijken van de farmaceutische concerns in overdreven bewoordingen tevens aan het licht brengen / spuien. Heb zelf het gevoel, dat de meeste mensen niet op dit anti-gebeuren zitten te wachten, maar wél openstaan voor objectieve, gedegen informatie over alternatieven.
Ik zou graag naar de mensen die dit soort artikelen doorsturen aan mij, jouw artikel als bijlage terugsturen (met verwijzing naar je website voor meer info).
Ik ben benieuwd hoe jij hier tegenover staat. Ik benader je met deze vraag, omdat ik niet zou willen dat jij hiermee, op welke manier dan ook, in eventuele problemen zou komen. (dingen kunnen zo hun eigen leven gaan leiden via internet).
Hoor graag van je hieromtrent.
Vriendelijke groet, Chris.

# re: Varkensgriep

left by Daan van der Meulen at 12/20/2009 6:23 PM Gravatar
Erg mooi artikel.

# re: Varkensgriep

left by Daan van der Meulen at 12/22/2009 1:58 AM Gravatar
Ik wilde nog even aanvullen op mijn vorige reactie:

Gelukkig kunnen we met Homeopathie de schadelijke gevolgen van een vaccinatie beperken.

Voor de homeopaten onder ons: Ik zag dat hahnemann Apotheek in Heiloo ook hun eigen middel hebben gemaakt speciaal tegen de Mexicaanse griep. Mocht iemand de Mexicaansegriep krijgen Dan kan dit middel worden ingezet.

Ik ben zelf voor het inenten van mensen die de griep niet zouden overleven mochten ze het krijgen. Ik ben van mening dat de rest van de mensen met de kracht van hun eigen immuunsysteem de griep wel kunnen verslaan. En lukt dat niet dan kan de Homeopathie je helpen.

Bent je optimistisch over de homeopathie lees dan dit maar eens:
Tijdens de pandemie van de Spaanse griep in 1918, die wereldwijd bijna vijftig miljoen slachtoffers eiste, meldden homeopathische artsen in de Verenigde Staten een erg laag sterftecijfer onder hun patiënten, terwijl artsen uit de reguliere geneeskunde werden geconfronteerd met een sterftecijfer van dertig procent.

De arts W. A. Dewey verzamelde gegevens van homeopathische artsen uit het hele land die in 1918 grieppatiënten behandelden en publiceerde deze in 1920 in het Journal of the American Institute of Homeopathy. Homeopathische artsen uit Philadelphia bijvoorbeeld meldden dat iets meer dan één procent van de 26.000 door hen tijdens de pandemie behandelde patiënten was overleden.

Dat geeft dus zeer goede hoop voor de behandeling van de Mexicaansegriep!
Comments have been closed on this topic.