Over Tinus Smits

Who's afraid of Tinus deel 2

Vrijheid van Keuze: de nieuwe DVD van Paula Rennigs Who's afraid of Tinus deel 2 is uit; allereerst hartelijk dank Paula voor dit gigantische werk dat je geheel belangeloos voor de homeopathie deed. Het is een prachtige documentaire geworden die iedereen zou moeten zien, net als de eerste trouwens over vaccinatieschade. Je gaat op een indringende manier in op de vraag of je als patient eigenlijk nog wel de vrijheid hebt om je eigen therapie te kiezen met mooie beelden van de Waddenzee en Nepal. Proficiat! Je kunt de trailer zien en de DVD bestellen op www.PPdocu.com

Ik ben benieuwd naar de reacties!

Print | posted on Wednesday, March 11, 2009 5:00 AM

Feedback

# re: Who's afraid of Tinus deel 2

left by Daan van der Meulen at 12/20/2009 6:22 PM Gravatar
Erg mooie documentaire,
Ik bewonder je doorzettingskracht en wat je allemaal doet voor de homeopathie!

Daan van der Meulen, klassiek homeopaat Alkmaar
Comments have been closed on this topic.